three girls, two bottles of wine



Prioritera

nu har vi bott här i lägenheten i nästan en månad och jag trivs bättre och bättre för varje dag. Det är en hel del som ska införskaffas förstås, men jag tror det handlar mer om självständighet. Jag gör vad jag vill, när jag vill. underbart. Nu är alla väggar vita och igår köpte jag ett matbord. Vet inte överhuvudtaget hur vi ska få in den i lägenheten eftersom benen inte går att skruva bort, men jag bryr mig inte. Det är underbart.
.
I går tog jag ledigt ifrån jobbet och försökte komma ikapp, mest mig själv och mina tankar tror jag. Vet inte om jag blev så mycket smartare men gårdagen var väldigt mysig och mycket välbehövd. Vi var förbi knäppingen och Vera design och jag tror att jag vill ha allting i hela butiken, speciellt de vita, osymmetriska thékopparna, åh. Patrik tittade konstigt på mig när jag hitta dom, men det är precis dom jag har letat efter så jag var tvungen att ge ifrån mig ett glädjetjut. Men en prio-lista måste skrivas innan några inköp görs. (vi har för att ta ett exempel införskaffat oss en jätte fin matta som vi bara var tvugna att ha och flera olika uppsättningar vinglas men vi har varken stekpannor eller klädförvaring) Men vi kan ju bjuda in folk på ett glas vin på vår fina mjuka matta bland alla våra kläder, vem behöver stekpannor och ordning&reda ?!

17/1

När jag klev in i lägenheten luktade det inte riktigt som vanligt, och då slog det mig att målarna skulle ju komma och måla om i klädkammre/"sovrum" idag och oj vilken skillnad det blev. Mycket bättre än de fula tapeterna som fanns där innan.
Den här veckan blir det massa pyssel i lägenheten, möbler/kök/Kalkel som ska målas om. Möbler som ska inskaffas och lite annat.
Nu ikväll är det dags för träning.  Tänkte faktiskt gå bakom ryggen på actic och köra några timmar på medley med Hanna. She's picking me up any second now. Hanna som har fått körkort och allt. (Får mig att kämpa lite extra, till sommaren ska jag ha körtkort iaf!)


lägenhetsmys



..i vår stora mysiga vita soffa, i min nya rosa morgonrock, dricker en kopp blueberry/vanilla thé och äter mandel skorpor. Jag har tänt ljus, bläddrar lite i ett par tidningar och ser på Filip & Fredriks årskrönika. Det kan inte bli bättre..nu väntar jag bara på att min sötnos/nyblivna sambo(!) ska komma hem. Jisses, vad mogen jag låter. Men så har jag ju fyllt 20 också. hehe.




RSS 2.0